Missähän vaiheessa..
Se meni sirpaleiksi - elämäni siis.
Päällisin puolin näyttää olevan kasassa.
Se meni sirpaleiksi - elämäni siis.
Päällisin puolin näyttää olevan kasassa.
Sirpaleet käsissäni eivät kerro
olotilani todellista laitaa.
olotilani todellista laitaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut