Sinussa kiteytyy kaikki mitä kaipaan. Silmäsi kuin tuikkivat tähdet. Saa minut kaipaamaan kohtaamista. Kyyneleet suolaiset pyyhit suudelmillaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.2.2023 12:52 Star Koskettavaa, ihanaa suutelua saa jälleen varovasti harjoittaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut