Olet kaunis kuin kukkiva ruusu. Olet sädehtivä auringonpaiste Minut lumoaa kauneutesi ja ihana silmiesi loisteoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.5.2022 17:48 Star Kerrassaan ihanaa, onneksi tästä keväästä tulee varmasti pitkä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut