Runossa ovat selkeinä kuvassa minä, sinä ja pellon piennar. Ne ovat siinä kuin jossain maalaisromanttisen elokuvan alkuasetelmassa. Siinä on mukana toivo ja pieni epävarmuuskin. Sitten lähdet liikkeelle, kun et enää jaksa paikallasi odottaa. Kameran tsuumi tavoittaa minut etäältä, tuo minut lähikuvaan. Olen tulossa.
Kommentit
Viehätyin täsä haikurunosta kovasti.
Sivut