Kesällä kerran kohotin katseeni pilviin
Tuulen hyväilessä hiuksiani
Hymy hiipii kasvoilleni
Odotan sinua sovittuun paikkaan,
josta tarinamme voi alkaa
Meren rannalla olemme yhdessä
aistien toistemme rakkauden
hopeisen kuun loisteessa
Kätesi kietoutuu ympärilleni
Aistin ihosi lämpöisen tuoksun
polttavan suudelmasi huulillani
Sylissäsi on hyvä olla
Meren rannalla olemme yhdessä
aistien toistemme rakkauden
hopeisen kuun loisteessa
Alkava syksy ilmoittaa tulostaan
viilenneellä ilmalla ruskana puissa,
rakkautemme hehkuu ikuisena
nuotion loimun tavoin
lämpöisenä talven yli
Meren rannalla olemme yhdessä
aistien toistemme rakkauden
hopeisen kuun loisteessa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi