Onnen aika jokaisella, tuo hetkeksi rauhan
mieleen ja sydämeen tehden joulun.
Koristeina tontut ja kulkuset
Joulukuusi välkkyvine valoineen.
Minulle - se on päivä muiden joukossa.
mieleen ja sydämeen tehden joulun.
Koristeina tontut ja kulkuset
Joulukuusi välkkyvine valoineen.
Minulle - se on päivä muiden joukossa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ja kiitos arvosteluista. :)
Sivut