Palava lintu

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Minä olen huono ihminen

Ei ei ei

Älkää esittäkö myötätuntoisia vastalauseitanne
vaan antakaa kun kerron miksi
kun yössä välähti äkkinäinen käänne

Rauhan kyyhkyn siivet
Tulenpalavan linnun
murheellinen veisaus

Mutta nythän minä menen

minämenenminämenenminämenen

(hmm...)

Useimmiten minnekään en
mutta tällä kertaa edelle asioiden
runon ja kirjoitusprosessianalyysin yhdistäen
turhaa informaatiota suoltaen

Koska yritän keinoin kaikkinaisin paeta
huonoa ihmisyyttäni

###¤¤¤###¤¤¤###¤¤¤###¤¤¤###¤¤¤

*prkl*

Minä olen joka hetki erilainen virta
Sujuvasta supliikista
kuplivasta olemuksesta
taannun ilkeämieliseen hiljaisuuteen
koska kohtaan ristiriidan

ristin & riidan suhteessa eteeni
ilmaantuviin ilmestyksiin

Nyt niit oli niiku kaks
toinen murjottava
ja toinen himoittava
mut olin kommunikoimaton
ja tein kepposen joka ei ollut hauska

Tarjoilin nestemäistä sanallista genetiikkaani väkisin
koska halusin kuvitella sen yössänsä hölskyvän

Ja sitten sen murjottavan
tulenpalavan laululinnun
traaginen veisaus

Ymmärsin että olin ollut huono ihminen
kun katseeni keräsi särkyneitä nuotteja mukaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot