Kyrmyniskainen kala vaan

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Jotain sieluntäyttä tulta palavaa
ei löydy tavernan hämyisistä nurkista

Itsetietoisesti, itseriittoisesti
kävelen ilmestysten ohi
ja olen merestä maalle noussut lohi
sätkimässä urbaanissa laskimossa

Tyhjiössä etsimässä
sieluntäyttä tulta palavaa

Kyrmyniskainen kala vaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännää sanailua. Toimii!

 

Käyttäjän kaikki runot