Tajunta

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Oravat tulevat
Valtavat tappajaoravat
Ihmisten asuntoihin tulevat
Ikonien päälle kusevat

Asukas on poissa
Savustamassa silakkaa voissa
(nykyaikana voita savustamalla sulatetaan)

Vuokraisäntä vannomassa
Jääkärivalaa Club Bubabugassa

Minä olen maanpetturi
Ajan maaliin ilman kartturia
Ninjatyttö tarjoilee
Nivusilleni ninjutsua
Aivoihini psionista tikaria

Tajuntani ORAstaVA
Herää uuteen maailmaan
Vaalimaan humpukkia kaalimaan

Limpparia maitoa viskiä

Chilipähkinöitä
Punaviiniä
Kermaleivoksia
Herkkuvoileipiä

(Telepaatit ovat kiusankappaleita vihoviimeisiä!)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot