Myräkkä

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Mitäpä myräkästä ymmärtäisin
hiekkamyräkästä, aavikkomyräkästä
Mediamyräkästä varsinkaan
kun räjähtävät itsemurhapommit
ja kollektiivipsykoosi salamoi

Jumalatar,
olisiko sylisi silloin tyyni
kun hiekat nousevat
tornadoksi maailman myrskytuulten ohjailla
ja kuitenkin viimeiseen auringonlaskuun
voisi olla vielä hetki aikaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot