selviytyminen liki mahdottomasta elämän ihme rakkaudesta syntyvät uudet voimakkaat versot oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.3.2022 20:57 Balrog1 Hyvien tunteiden kokeminen on aina hyväksi mielelle. Positiivisuutta runossa sylin täysi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.3.2022 10:54 Star Aina voi todellakin aloittaa alusta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut