byrokratian raiteilla ei vaihteita luotijunako? oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.7.2020 0:43 Star Voi sentään, toivottavasti asiat korjaantuvat, pikapuolin <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.7.2020 18:11 Mur juna sillä vauhdilla ohi ette ihmisiä erottanut. urkassa istui joiku tumman puhuva mitta mies. mittasi ja mittasi pelkäsin, kun edessä päin oli uusi tunneli. menneekö läpi? lehdestä sen näkee. kuka näkee. ymmärän miksi ei meno-paluuta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut