sylki maistui verelle
taivaan lyyvvessä tulta
ja veneeni irrotes
eelliseltä paalulta
vaahtoovalle merelle
matka alkoi vajotes
yhä syvemmälle
ja välillä miettien
jatkanko valoo ettien
vai oliks tää tässä
hukkuuko näihin tyrskyihin
viimeinenkin ässä,
isyyven jäähyiset elämälle,
vai ihmeselviytyminen
luotsiksi uusiin myrskyihin
uskallanko
jaksanko
osaanko
kuin ees lähtee tohin
nii, tollasii mie pohin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut