tyynynhalaaja se minusta vain tuli joutsenen sijaan oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.6.2020 15:11 Star Oijoi, sydäntä raastavia runoja kirjoittelet, kunpa voisin auttaa <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.6.2020 18:46 DC_10 Mietin elämän tarkoitusta...mitkä ovat toisten ja omat odotukset elämän suhteen. Hellyys ei mene koskaan hukkaan, kohdistuu se sitten elottomaan tai elolliseen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut