kärsimättömyys ei sopinut kuvioon byrokratia laittoi minut jäähylle kesken kiihkeän pelin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.6.2020 23:18 Star Joskus käy noin, ajan myötä kaikki muuttuu paremmaksi <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut