työntekijä luo byrokratian säännöt punainen kortti oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.6.2020 23:12 Star Ei kannattaisi helposti antaa punaista korttia, näinä päivinä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut