Ikäkriisi

Runoilija mindfreak

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Runoja elämästä,
runoja kuolemasta.
Runoja rakastamisesta
ja sen vaikeudesta.




Kiitos kaikille äänestäneille viikosta 35/2007!



Näin minä täytän
hiljaisuuden
sinun sanoillasi.
 

Aurinko piiloutui
kuin häpeillen
ja minun piti paistaa senkin puolesta

Vaikka tapahtuu asioita
joihin en itse voi vaikuttaa,
tänäänkin

Mihin tämä aika katoaa
vittu, mä vanhenin vuodella taas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, hyvä kontrasti lopetuksessa. hyvä keskisormi lässynlää-retoriikalle.

Näitä rapisee itse kullekkin ja yhtä railakkaasti.

vau todella voimakasta hyvällä sykkeellä silleen pilke silmäkulmassa.. dikkaan tätä :)

 

Käyttäjän kaikki runot