Miksi et jäänyt
vaikka tiesit
että olisit voinut asua
minussa
ikuisuuden loppuun asti
Olitko ehkä vain
läpikulkumatkalla elämässäni,
etkä koskaan tarkoittanutkaan jäädä
Minun täytyi kirjoittaa
no trespassing
sydämeeni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo. Kaunista, selkeää ilmaisua :)
Tosi kauniisti kirjoitat.. Viimeinen säkeistö erityisesti on hieno!
Hieno runo suruiset silmät mut antoi muiston läpi elämän..
tää on mahtava. jäi pyörimään mieleen jo ensimmäisen lukukerran jälkeen