Auta

Runoilija Kuro-ookami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain pieni haaveilija, joka todella arvostaa kaikkia kommentteja ja mielipiteitä - kunnon kritiikki ei myöskään olisi pahasta :) ja kaipaan kommentteja niin uusille kuin vanhemmillekin runoilleni.
Olisin myös iloinen jos vilkaisisit Sadut, tarinat ja Sanonnat, sananlaskut ... :)
Ja kirjoitusvirheet - kertokaa heti kun näette, minulla on tapana kylvää niitä ympäriinsä... :)
 

Valheilla

rakennan siltoja

Jotka natisevat
paljaiden jalkojen alla

vinkuvat tuulessa

termiittien purressa
jo läpimätiä
tukipilareita

Lauta murtuu jalkani alta

viimeisen askeleen kohdalta

suuni on mykkä

en minä huuda apua

Tämä naamio
on jo osa lihaani

minä en huuda apua

Selite: 
jotain... mitäpä tästä nyt sanoisi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea!

Wou
mahtava lopetus
valheet eivät vie pitkälle, eikös sillä ollut aina ne lyhyet jäljet?
runon nimi antaa tälle tarkoituksen

Tosi koskettava ja nerokas runo, täynnä tunnetta ja elämää.

Avunhuuto, jota haluaa kuollakseen huutaa, mutta jokin omassa itsessään estää sen. Ja mitä kauemmin sama jatkuu, sitä hiljaisimmiksi huudot käy.

Asemointi ei ollut ehkä ihan paras, ehkä vähän liikaa tyhjiä välejä. En myöskään pitänyt viimeistä lausetta tarpeellisena. Mutta ne ovat pikkuseikkoja upeassa runossasi, jotka ovat sinun oman miettimisesi hieno tulos :)

Hyvä on runo! :)

tämä vain vie sanat suustani....
tosi hyvä, on silti pakko sanoa!

Tämä naamio
on jo osa lihaani*

meillä jokaisella on naamiot minne pakenemme niitä katseita mitkä osaavat katsoa hetken niitä kasvoja mitkä on oikeat kasvot. silloin luomme uuden naamion ja silloin alkaa naamioiden yö.. runosi oli paljon puhutteleva. ja siksi todella hyvä!!

Tämä on osa suosikkejani <3

 

Käyttäjän kaikki runot