Voit löytää minut
maailman laidalta
kallion reunalta istumasta
sadepisaroita huulillani
Silmieni heijastaessa kuvaa
huomisen varjoista
säröisen taivaan kertoessa
sieluni syvistä urista
jotka on tilkitty unilla
Maailmasta,
missä naamiot särkyvät
herkimmästäkin kosketuksesta.
Selite:
Otsikkoa en meinannut keksiä millään. ehkä vielä muutan sen.
Mutta juu, tuntuu taas että ihmiset vain valehtelevat ympärilläni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi