Epätietoisuuden rajoilla

Runoilija Kuro-ookami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain pieni haaveilija, joka todella arvostaa kaikkia kommentteja ja mielipiteitä - kunnon kritiikki ei myöskään olisi pahasta :) ja kaipaan kommentteja niin uusille kuin vanhemmillekin runoilleni.
Olisin myös iloinen jos vilkaisisit Sadut, tarinat ja Sanonnat, sananlaskut ... :)
Ja kirjoitusvirheet - kertokaa heti kun näette, minulla on tapana kylvää niitä ympäriinsä... :)
 

Reunan takana

näen

toisenlaisen maailman

kuulen
sen
hiljaisen sävelen

kuin tuulikellot tuulessa

Kysyn itseltäni,

huudan sisälläni

- miksi minä olen täällä?

Kukaan ei vastaa -

ja pelko puristaa minut kasaan.

Selite: 
Elämässä on liikaa asioita, joita pitäisi miettiä - kumpa joku voisi ennustaa tulevaisuuden, se tekisi asioista niin paljon helpompia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän samanlaisia fiiliksiä itselläni.
Runona tämä on hieno, kaunis, hyvällä tavalla hieman irtonainen. Kerrot tarpeeksi muttet liikaa.
Vautsi. ^^

hieno ja kiinnostava,ajatuksia herättävä runo. Ja kiitoksia kovasti arvostelustasi. :)

Herkkä, koskettava runo - ihmisyyden sisimmän liikkeitä kuvaava... (Itse ajattelen, että tulevaisuuden tietäminen ei olisi enää elämää, vaan pysähtyneisyyttä. Elämä on meille suurenmoinen, lahjaksi annettu seikkailu, johon meidän on löydettävä omat suunnistusvälineemme - ne on jokaiselle annettu... :)

Mutta sitten elämäninen ei olisi vaivan arvoista. Itse uskon että tekemämme matka ja sen varrella haalitut ystävät ja rakkaat ovat tärkeämpiä. :) Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla ennustamisella, mutta ehkäpä annan elämän mieluummin yllättää... joskus negatiivisesti, mutta toivottavasti myös positiivisesti.
Ja tuohon "miksi minä olen täällä?" kysymykseen ei kukaan voi tarjota sinulle vastausta puolestasi, ei mikään uskonto tai tiede. :) Ei välttämättä kovin lohduttavaa, mutta tänään tunnun olevan filosofisia mietteitä täynnä. Anteeksi vaan, jos häiritsee.

Heleä, kaunis, siro, keveä. Pohtiva ja loppua kohden ahdistava.

 

Käyttäjän kaikki runot