Helsingin värit katosivat
sinun mukana
Minä kuljen edelleen
yhteisiä polkuja
Pihlajanmarjoissa sävyjä
sinun huulipunasta
Keskuspuistossa
joku polttaa ruohoa
En kaipaa henkosta
Odotan kaukolentosuukkoja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sanotaan laulussa
Ja
Hellän herkästi hän odottaa
Lentosuukkosta
Ihanaa tunnelmointia runon suonissa viehkona kiertää
Sivut