Tunnet lintulajit vanhat ja uudet
tunnet fantasiamaailman harvinaisuudet
Riepuenkeli
Repaleperhonen
Huorakeiju
Kuvitelmiesi formaliinissa
väräjävän oranssin lampun
hiljaa luhistuvassa pölyvalossa
Skalpellisi on uponnut
jokaisen taruhahmon nekroottiseen kehoon ja
vaivihkaa vanginnut sinne
egosi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
laitat miettimään
Sivut