Minä olen kupliva jorpakko
sinä olet hiljainen silta
Minä kasvan ruokoa reunoilta
sinulle laulaa osmankäämien kilta
Minä loiskahtelen laineillani levottomastisinä yllät ylväänä auringonsäteisiin asti
Minä tarvitsen sinua suojaksi sateidenuinun rauhassa varjossa vahvojen kaiteiden
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut