Meriharakka, rohkea retkeilijä parka
Haavoilla on kesän riennoista jalka
Toiset iloitsevat aalloilla etelänmaan
Pohjolaan jäi ystävä samoilemaan
Oranssi nokka kohti harmaata taivasta
Ei syksyn tuulet nostakaan vaivaista
Kumppani vierellä kalliolla odottaa
`Yhdessä mennään tai sitten ei ollenkaan`
Voi kunpa kahlaaja parantaisi koipensa
Talvi voi olla toipuvalle julma
Pariskunnalla silti hetken vielä toisensa
Jos lennon on määrä päätökseensä tulla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut