Istun vihreällä niityllä
Kevään kukkaset minua ympäröi
Tuuli hyväilee kasvojani
Aurinko antaa minulle lämpöään
Minä olen tässä hetkessä
Niin kuin nuo kevään kukkaset
En mieti menneitä
En edes murhedi tulevaa
Katson kaikkea tätä kauneutta
Loputtoman kaunista väriloistoa
Hetkeä jolloin kaikki on hyvin
Viimein minun on hyvä olla ja levähtää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Erittäin kaunis ja lukijansa ajatuksia herkistävä runo, joka tuo hyvänolon tunteen ja aikaansaa myös levähtämisen tarpeen!
Erittäin kaunis ja lukijansa ajatuksia herkistävä runo, joka tuo hyvänolon tunteen ja aikaansaa myös levähtämisen tarpeen!