Haparoimme pimeässä
Pakenemme aina vain lujempaa
Ei se riitä
Pian meidät saavutetaan
Voin jo tuntea tulen lämmön
Varjot juoksevat jo vierelläni
Saastaiset yön lapset
Pian ovat luonamme
Käteni puristavat miekan kahvaa
Valmistaudun taisteluun
Pian täällä katsotaan
Miksi miekkani nimeltä tunnetaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Omaperäinen täällä, siksi erityisesti pidän.