Vanhan tammen juurella

Runoilija ~ Stargazer ~

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma
 

Tänä yönä minä kävelen vasten suurta taivasta
En minä enää pelkää pimeää
sillä olen löytänyt rauhan

Pysähdyn vanhan tammen juurelle
Katson kuinka kuu tekee tuloaan
Kuinka se repii pilvet edestään
Antaen viimein minulle valoaan

Tässä minä seison
Keskellä peltoa
Vanhan tammen juurella
Tuntemassa mitä on elämä
Kun on ympärillä ikuisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun kuu on mystisen kaunis ja rauhoittava. Elämä tuntuu aina silloin ikuisuudelta, saa hymyilemään.

Vau!
Mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot