Lumipeitteen alla
Syksyn kuolleet lehdet
Kylmä viima
Kohmeiset sormet
Muistuttamassa minua elämästä
Katson tähtiä
Kuinka ne osaavat olla
Paikallaan jossain kaukana
Kauniina antamassa valoaan
Näinä hetkinä tiedän
Minä rakastan elämää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämää pursuava runo, jonka kauneus viehättää, ja joka tunteita herättää!
Elämää pursuava runo, jonka kauneus viehättää, ja joka tunteita herättää!