Viihdytä minua
Koko rahan edestä
Aseta minut epäilemään
Olinko sittenkin väärässä
Minä tiedän
Et sinä ole
Edes pennin arvoinen
Vielä vähemmän
Minun aikani arvoinen
Siinä sinä nyt olet
Kansakuntamme johtaja
Orjuuttamassa kansaa
Sinä käytät voimaa
Oikeuttaaksesi olemisesi
Muut joutuvat pärjäämään
Täällä vielä omillaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi