Olisinpa
Niin lihava, silloin kun ensimmäisen kerran luulin olevani lihava
Olisinpa
Niin viisas, silloin kun ensimmäisen kerran luulin olevani tyhmä
Olisinpa
Niin taitava, silloin kun luulin, etten osaa mitään
Olisinpa
Itselleni vähemmän ankara
Olisinpa
Selite:
Päivän ajatuksenvirtatrio siinä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienosti sanoiksi saatetu
Sivut