Sulje ovi ja ole piilossa kasvihuoneessa,
sammuta aurinko pilvellä ja tuikkaa kannabikset tuleen.
Varo nukahtamista, ettei laki ja sen valvoja yllätä
Varo olemista, sillä todellisuus vaanii selkäsi takana.
Ota vielä henkoset, sitten saa riittää.
Maailmaa on paettu tarpeeksi.
Luulitko etten huomaisi
Miten nuoret silmäsi ovat tilanteettomat?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo vaikeasta aiheesta. Erityiseti lopetus iski tajuntaan.Wau.
Ei toista voi opettaa tekemästä, parantaa tehtyä. Ainoa apu on olla realistisen totuutta hakeva - puhuessaan hänestä.
Totuuden sanominen ääneen - on hyvä.
Tämä runo tuli sanomallaan minua todella lähelle, siksi tuollaista ajattelin runoa lukiessani.
Vakavasta aiheesta asianmukaisella vakaudella kirjoitettu. Rauhallinen ja toteava, loppu osuu kohdalleen.
Kasvihuoneilmiö valtaa, varokaa lapset.
Sait minut tykkäämään tästä. Mitään uutta en osaa sanoa, vaikka luin tämän monesti ja monesti läpi. Vakuutit minut.
Sivut