Lempeä
lämmin
kevättuuli
parvekkeelleni
puhaltaa
aurinko
Paistaa
lämmittää
ja
Ajatukset
Sinuun
saa
ja
mieltä
Sekoittaa
lämmin
kevättuuli
parvekkeelleni
puhaltaa
aurinko
Paistaa
lämmittää
ja
Ajatukset
Sinuun
saa
ja
mieltä
Sekoittaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut