Kevät kukat
Pääsiäisen keltaiset
Ja pashaa!
Pääsiäinen voi alkaa!
:) aurinkokin välillä pilkistää.
Mutta lunta riittää vielä.
Pääsiäisen keltaiset
Ja pashaa!
Pääsiäinen voi alkaa!
:) aurinkokin välillä pilkistää.
Mutta lunta riittää vielä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pääsiäinen on räiskäle keltainen, aurinko naurava pannukakku,
Pajunkissa pehmyt ja suloinen!
Sivut