neljä vuotis kihlapäivä
ei unohdu huolen häivä
aurinkoa piisaa
kakkua ja
kukkia
toukokuu
- yhtä juhlaa
ei unohdu huolen häivä
aurinkoa piisaa
kakkua ja
kukkia
toukokuu
- yhtä juhlaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut