Kylmässä kellarissa tuuli puhaltaa lattian raosta
Kahleissaan vanki hiljaisuuden keskellä
Nimettömässä helvetissä, jossa ei ole sanoja
Varjot tanssivat yön pimeydessä
Kuun valossa kuolema hyväilee häntä
Kutsuu Keskiyön tanssiin
Kevyt on askel ajasta ikuisuuteen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kieltämättä hyvin mielenkiintoinen runo, ja erilainen mitä oon tottunut lukemaan.. tää avas ihan uudenlaisen runomaailman mulle! pitänee siis alkaa lukea siunkin runoja sitten ihan kunnolla ja ihastella tätä omalaatuista taitoasi :)
Sivut