Kylmä kivialttari, arkku vailla nauloja
Kuihtuneet ruusut marmorilattialla
Poskeni valokuvaasi vasten
Sinun lämpösi voin edelleen tuntea
Tuoksusi ilmasta ei vielä ole haihtunut
Muistosi ei vielä kadonnut
Tiedän, että rakastit
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi