Maailman meno

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 
ajan
linja-autoa
työkseni

kumma kyllä
pidän työstäni  

tapaan ihmisiä
paljon
ohikiitäviä tuokioita
en koskaan opi tuntemaan heitä

hyvää huomenta
kiitos
olkaa hyvä

ihmisiä
kohtaloita
välillä surullisia
välillä sellaisia
jotka saavat
hymyn karehtimaan suupielessä

tarkkailen

maailmaa
ja sen menoa

samalla kun
teen työtäni


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeassa ammatissa olet. Yhdistyy työ ja huvi.
Matkustajat ovat suorastaan monimuotoisia, siinä riittää ihmeteltävää 
 

Käyttäjän kaikki runot