Himo

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 
rakkautta on jäljellä 

pelkään....... ei. 
tiedän, 
tunnen 
se muuttaa muotoaan

kutistuu.... 

kiintymykseksi. 


läheisyys 
hellyys 
lämpö 

pidän niistä 
toki pidän. 



mutta 


himoni 
haluni.. 

nostavat päätään 
repivät kahleitaan 
vaativat huomiota. 


himoni naisen lihaan. 
haluni hänen tyydyttämisekseen 
tulla tyydytetyksi. 


intohimo 
loppuun palanut. 




kolme sanaa. 
kolme sanaa joita olen 
oppinut vihaamaan... 
sydämeni pohjasta. 


eihän se haittaa........ 




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elä noitten kanssa nyt sitten...
Intohimoa ei koskaan pidäkään täysin sammuttaa.
 

Käyttäjän kaikki runot