Koditon

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 
pysäkillä
mies
pitkin pituuttaan pötköttää
taskussa puolityhjä pullo
oksennusta suupielessä

ootko kunnossa?

HÄ?

huono paikka pötkötellä tämä
entä jos menisit kottiis?

ei mulla oo kotia

no se on huonompi homma se... 
no. 
oot kuitenkii hengissä

se on pääasia. 



 
Selite: 
tuommoinen kohtaaminen tänään....
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja arkista realismia.
Laitapuolen kulkijoitakin on, joita täytyy yrittää ymmärtää.
 

Käyttäjän kaikki runot