Bridge Over Troubled Water

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 



yön varjot
aamun usva
käsi kädessä
toisiinsa kietoutuvat
tanssivat pimeässä
yhteistä tanssiaan


repussa tavaraa

kuulokkeissa

Bridge Over Troubled Water


syke nousee
paita kastuu
polvikaan ei valita


usva kietoutuu
jalkojeni ympärille
yrittää kiskoa minut pimeyteen
ei saa minusta otetta


olen sillalla 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sillalla kannattaa vain ihailla maisemia, ei hypätä alas!
 

Käyttäjän kaikki runot