Syyllisyys

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 
syyttävä sormi

se osoittaa minua
tiedän sen
olen tiennyt sen
alusta asti


syyllisyys?


muistuttaa minua olemassaolostaan..



olen pääsemässä siitä irti. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Usein ne syyttävät sormet ovat mielikuvituksen luomia harhoja...
Miks toi teksti näkyy tolleen, pötkössä. Ei näy sillä lailla kuin sen tarkoitin, kirjoitin. 
 
No nyt näkyy niin kuin pitääkin. Olen tumpelo..... 
Koskaan ei pidä "rypeä" liian pitkään syyllisyyden tunteessa.
 

Käyttäjän kaikki runot