sielun juoksuhiekka
jota saa yrittää täyttää
-huomiota, hyväksyntää
sisimmän musta-aukko
imee itseensä
kaiken valon, ehjän
pohjaton kaivo
-rakkautta, rukouksia
Eikä sen pohjaa näy
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upeaa sielusi kirjoitusta lisää vaa <3