Haluan Sinut
vuosirenkaisiini
Sinusta alkaa minun ajanlaskuni
-en ollut Sinua ennen edes olemassa
Kuljien elävien kuolleiden joukossa
oikea zombiekuningatar
Armahtajani
Pelastajani
Sinä toit minulle palan taivasta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi Anu tää on upea.
Hienosti viet historiaan kaikilla kielikuvillasi.
Vau.
Upea!
Erityisesti runon alkupuoli miellyttää. Vuosirenkaat... Tule mieleen CMX:n Puuvertaus. Henkilökohtaisten kokemusten takia myöskin tuo zombiekuningatar luo mielenkiintoisia mielikuvia. Hyvä runo!