Kylmä kaakao
verannalla varjoa
rusketusraidat niskassasi,
vahvassa niskassasi
Niskavillat juuri ajeltu,
vahvasta niskastasi
Niin ja minä tekisin mitä vain
tekisin mitä vain
jotta saisin suudella rusketusraitasi,
vahvasta niskastasi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
No jos ei tuo onnistu, niin voithan aina nauttia palan tiikerikakkua kaakaosi kanssa.
Kesäinen, lempeän eroottinen, aivan lumoava runo.
Jo nimi on valloittava.
Vahvaa tulkintaa.