Eikä sitten sen enempää
sillä ulkona puissa on tuuli
ja pitkässä ruohossa tuntemattoman askeleet.
Musiikki joka kerran hädin tuskin erottui
radion kohinasta (viimeisiä henkäyksiä)
soi kirkkaana,
hänen sormensa piirtävät selkärangan ääriviivan,
eikä se ole sinun,
eikä siitä sen enempää,
sillä ulkona puissa on tuuli.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi