En aio myöntää
montaakaan asiaa.
Tämänkin sanon vain
siinä, mihin kukaan
ei kirjoittanut;
jokaista punaista lankaa
ei ehkä tarvitsekaan katkaista.
Marionettikin voi hymyillä hetken
kun narut ovat jo solahtaneet pois.
Selite:
Japanilainen uskomus punaisista langoista.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi