Mökki

Runoilija SemiKatsy

Olin tänään kuin lapsi jälleen
aikuisten vaatteissa
Kaikki kaukaiset muistot
kultaisista lapsuuden kesäpäivistä tulvahtivat mieleeni
Kuinka kiipesin mökin rappusia ylös
joita ei enään ole
Kuinka juoksi pihalla
ihastelin pieniä taloja
rapistuneita jo
Kuinka joskus halailin takapihan puita
jo kaadettuja
Ja kuinka pelkäsin pimeää
matkalla saunalta sisälle.
Nyt vain on rapistunut mökki
ja sen asukkaat.
Enkä minä vanhene ollenkaan. 
Selite: 
Käytiin tänään lapsuuden kesäpaikassa jossa en ole n. 15 vuoteen käynyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa. Lapsuuden aikaisissa paikoissa kannattaa käydä <3
 

Käyttäjän kaikki runot