Unohdus

Runoilija SemiKatsy


Huomenna
Se unohtuu 
niinkuin biisit radiossa
Huomenna
Se unohtuu
niinkuin kipu
luodessaan uutta
Huomenna
Se unohtuu
niin sanoit
ja unohdin
kunnes muistin sen
Huomenna. 
Selite: 
Ajatuksen virtaa jälleen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän kiitos tänään. Hieno, toimii.
Onneksi unohdus on hiljalleen "unohtuvaa"...
Muistot tulevat, mutta huomenna on taas uusi päivä!!!
Tämä runo muistuttaa minuakin, että mikä on
tärkeää...elämä, hymyilee Marle.
 

Käyttäjän kaikki runot