Koukussa

Runoilija SemiKatsy

Se meinasi viedä sinut
Se meinasi viedä minut
Se on vienyt monet
mukanaan
Se vie mukanaan
Se tuo tullessaan 
valheet,
salailut,
surut
Ja pian huomaat olevasi koukussa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts. Kiinni. Hieno.
Kiitos! 
Koukkuja on niin monenlaisia mutta mikä niistä on elämänmittainen että hyväksi yhteiseksi valittu ... no,tää nyt oli tämmönen kommentti kun tuli ekana mieleeni ... mikä koukun hinta loppupeleissä viikonvaihteen huumorina !
Niinpä :) 
Niinpä. Tämä sopii useampaankin asiaan, luulen.
Niinhän se sopii, jokainen päättäkööt itse mikä on se oma koukkunsa ja onko se hyvä vai huono asia.. :)
Autssss...siinä se on...kaiken maailman koukut.
Elämä on...pienen ihmisen ainut totuus, niinpä!
 

Käyttäjän kaikki runot